03 Paź

LNIANY WOREK NA BAGIETKĘ

W odpowiedzi na zapytanie klientki (w końcu) uszyłam lniany worek na bagietkę o wymiarach ok 60×20 cm. Jako że bagietki pieczone są z mąki pszennej, jedna warstwa lnu może nie wystarczyć i postanowiłam wszyć drugi worek z białej tkaniny. Do tego na życzenie haczyk, by łatwiej było powiesić woreczek.  Efekty zobaczcie poniżej.

bagietki

bagietka

Lniana tkanina, znana od stuleci, nadal cieszy się popularnością. Dzięki jej właściwościom antybakteryjnym, antyalergicznym i pochłaniającym wodę, wyszyte z lnianej tkaniny aleWorki zabezpieczają przed pleśnią, spowalniają proces wysychania i chronią produkty spożywcze. To dzięki niej worki aleWorek rozwiązują problem przechowywania naturalnych produktów.

Worek nadaje się do szafki kuchennej lub do powieszenia. Chleb przechowywany w worku zachowa swe właściwości przez długi czas.

Do kupienia tutaj: http://aleworek.pl/product/lniany-worek-na-bagietke/

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Facebook