17 Lut

Wielkie testowanie AleWorka

Czas na rozpoczęcie pierwszej TAKIEJ akcji!

Że lniana tkanina, która znana jest od stuleci i nadal cieszy się popularnością, ma okazje przekonywać się coraz więcej osób. Dzięki jej właściwościom antybakteryjnym, antyalergicznym i pochłaniającym wodę, wyszyte z lnianej tkaniny aleWorki zabezpieczają przed pleśnią, spowalniają proces wysychania i chronią produkty spożywcze. To dzięki niej worki aleWorek rozwiązują problem przechowywania naturalnych produktów.

Tym razem do możliwości testowania lnianej tkaniny zapraszam blogerów, którzy na swoich portalach zajmują się między innymi pieczeniem chleba i zwracają uwagę na zdrowe odżywianie. 

Mam nadzieję, że połączenie sił i współpraca przyniesie efekty w poszerzaniu idei naturalności oraz dbaniu o właściwe przechowywanie produktów, zwłaszcza spożywczych. 

Na czym będzie polegać współpraca?

Ze strony Uczestnika należy wypróbować i testować przesłany produkt w sposób określony poniżej:

  • upiec chleb na zakwasie według własnego przepisu i po upieczeniu przechowywać chleb w lnianym worku. Każdego dnia określać jego przydatność do spożycia w skali od 1 do 6, gdzie 1-nie nadaje się do spożycia (za twardy, zepsuty), a 6 – doskonale nadaje się do spożycia (chrupkie, miękkie i świeże pieczywo).
  • zakupić chleb wysokiej jakości i przechowywać go w lnianym worku oraz każdego kolejnego dnia określać jego przydatność do spożycia w skali od 1 do 6.
  • zakupić chleb marketowy, (najlepiej pszenny) i przechowywać go w lnianym worku oraz każdego kolejnego dnia określać jego przydatność do spożycia w skali od 1 do 6.
  • zapisywania wyników w tabeli według wzoru:
    http://aleworek.pl/wp-content/uploads/2014/02/wielkie_testowanie_aleworka_wyniki.xlsx
  • utworzeniu i opublikowaniu w sumie 4 postów na swoim blogu lub portalu z związanej z akcją „Wielkie testowanie AleWorka” oraz zdjęciami i wynikami testowania w okresie między 31 marca a 31 maja.
  • testowanie każdego z chlebów rozpoczyna się po zakupie lub upieczeniu (1. dzień) i kończy w momencie uzyskania oceny 1 według skali.

 Obowiązkami Organizatora będzie:

  • Organizator zobowiązuje się do umieszczenia na Stronie Akcji logo każdego Uczestnika z zakwalifikowanych do Akcji „Wielkie testowanie AleWorka”, z tym zastrzeżeniem, że kolejność wyświetleń logo Uczestników ustalana jest losowo.
  • Organizator zobowiązuje się do wybrania co najmniej 10 Uczestników akcji „Wielkie testowanie AleWorka” do dnia 23 marca 2014r.
  • Organizator zobowiązuje się do przesłania Uczestnikom wybranych produktów ze strony www.aleworek.pl potrzebnych do testowania (lniane worki) o maksymalnej wartości 45 zł, tak, by Uczestnik miał wybrany produkt do dyspozycji od 31 marca 2014r.
  • Organizator po zakończonej akcji odznaczy mianem „len w kuchni – wiem, co dobre i naturalne” (oznaczenie własne Organizatora, które będzie promowało naturalne i sprawdzone rozwiązania, widoczne na stronie www.aleworek.pl oraz fanpage Organizatora) uczestników biorących udział w akcji oraz prześle im upominek z podziękowaniem za uczestnictwo.
  • Organizator dołoży wszelkich starań w celu jak najlepszego wypromowania Akcji wśród konsumentów zainteresowanych produktami sklepu www.aleworek.pl (w tym publikacje w mediach tradycyjnych i elektronicznych).

Cały regulamin dostępny tutaj: Regulamin

Zgłoszenia należy przesyłać na adres mailowy kontakt@aleworek.pl w temacie Zgłoszenie do Wielkie testowanie AleWorka do dnia 16 marca 2014r.

Znasz blogera?

Poleć koleżance, poleć znajomemu! 

ZAPRASZAM!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Facebook