03 Paź

LNIANY WOREK NA BAGIETKĘ

W odpowiedzi na zapytanie klientki (w końcu) uszyłam lniany worek na bagietkę o wymiarach ok 60×20 cm. Jako że bagietki pieczone są z mąki pszennej, jedna warstwa lnu może nie wystarczyć i postanowiłam wszyć drugi worek z białej tkaniny. Do tego na życzenie haczyk, by łatwiej było powiesić woreczek.  Efekty zobaczcie poniżej.

LNIANY WOREK NA BAGIETKĘ- haft pionowy, brąz

Lniana tkanina, znana od stuleci, nadal cieszy się popularnością. Dzięki jej właściwościom antybakteryjnym, antyalergicznym i pochłaniającym wodę, wyszyte z lnianej tkaniny aleWorki zabezpieczają przed pleśnią, spowalniają proces wysychania i chronią produkty spożywcze. To dzięki niej worki aleWorek rozwiązują problem przechowywania naturalnych produktów.

Worek nadaje się do szafki kuchennej lub do powieszenia. Chleb przechowywany w worku zachowa swe właściwości przez długi czas.

Do kupienia tutaj:https://aleworek.pl/produkt/lniany-worek-na-bagietke-2/

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Facebook